Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pólók és más ruhadarabok a szekrényből

Vannak olyan pólóink, és ruhadarabjaink, amiktől még akkor sem vállunk meg szívesen, ha már bolyhosak, fakók, és elhasználtak. 

Nekem is volt ilyen a szekrényemben jó pár darab, és van a mai napig is. 

Nálam a régi sláger pólóm a, Biohazard* nevű zenekarhoz kötődik.

Szerintem nem vagyok vele, egyedül, aki kamaszkorában, a Headbanger nevű kultikus zene- és pólóboltba járt rendszeresen, beszerezni az újdonságokat! Ott vásároltam meg az akkori kedvenc bandáim pólóit, és pulóvereit. A biohazard logo, amúgy csak önmagában, mint szimbólum, megragadja az ember tekintetét, pláne egy tinédzserét, aki odavan a banda zenéjéért. Ebből szériából persze nem csak pólóm, hanem sapkám, nadrágom, és pulóverem is volt. 

Várom mindenkinek a kommentjét, történeteit, vagy fényképeit, ha van, vagy volt  ilyen póló a birtokotokában.

* jelentése: fertőzésveszély

0 Tovább

Pólómániások oldala

Ezen az oldalon a póló, és ruházkodás szerelmeseit szeretném meghívni, egy kis könnyed beszélgetésre, ahol mindenki megírhatja, hogy mik is a kedvenc ruhadarabjai, kedvenc pólói!

Szeretném, ha képeket is küldenétek be, azzal  lenne teljes az oldal! 

levis pólóAz én kedvenc pólóm, egy szürke, körkivágásos Levis volt. Még a keresztszüleimtől kaptam szülinapomra, és addig hordtam, amíg szét nem ment a mosásban. Nagyon szerettem! Akkor egy ilyen márka, és viselet egy kiskamasznak nagyon "menő" volt. Később jött a "fekete korszak". Akkor a zenekarok pólói uralták a szekrényemet. A kedvenc zenekarjaim pólóit hordtam nagy büszkén, és egyáltalán nem érdekelt, hogy ezek végülis mind ugyanolyan pólók, csak a lógók voltak mások. De mindegy, tizenévesen nem ez volt a fő szempont. 

Később elmentem a hardcore, és hip-hop kultúra irányába. Itt már egy sokkal színesebb, és izgalmasabb világ nyílt meg előttem az öltözködésben. De erről, majd egy másik blogban fogok írni...

(folyt. köv.)

0 Tovább

Pólók, ruhák, hírek egy helyen

blogavatar

Blogomban minden olyan témát szeretnék érinteni, amelynek köze van a pólókhoz, ruhákhoz, divathoz. Komoly és celeb hírekkel egyaránt szeretnék foglalkozni.

Utolsó kommentek