Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fehéren, feketén!

A sima, fehér póló az a ruhadarab, amit viseltünk már az irodában, egy megbeszélésen, a hétvégi buliban és aludtunk is benne. A fehér póló a divat üres lapja, bárhogyan kombinálhatjuk, és bármilyen kiegészítővel feldobhatjuk. A Life.hu most megmutatja, mi mindent tehetsz vele.

Kifinomult fehér

Megmaradunk a fehér fehérrel való kombinálásának szabályainál, azonban a kiegészítők terén már bátran használunk színeket.


1. Fehér póló - Mango 1.995 forint, 2. Csipkeszoknya - Vero Moda (ASOS) - 20 font
3. Fülbevaló - ASOS 18 font, 4. Clutch - Bershka 13.995 forint
5. Szandál - Zara 15.995 forint


Hétvégi kikapcsolódás

A fehér pólóra mondhatnánk azt is, hogy szombatra és vasárnapra tervezték. Ha kedvenc boyfriend farmernadrágodat, néhány praktikus, kényelmes kiegészítőt és egy feltűnő blézert párosítasz hozzá, teljesen felkészült leszel, bármilyen kaland is vár rád a hétvégén.


1. Fehér póló - Mango 3.295 forint, 2. Farmer - Stradivarius 6.595 forint
3. Blézer - Zara 22.995 forint, 4. Kalap - Stradivarius 3.595 forint
5. Gyűrűszett - H&M 1.790 forint, 6. Cipő - Zara 17.995 forint, 7- Táska - Mango 35990 forint

Irodai fehér

Ahhoz, hogy a munkába megfelelő legyen az outfit, a fehér pólót elegáns szabású nadrággal és fehér blézerrel vedd fel. Az arany kiegészítők klasszikusak, és megadják a kellő ragyogást.


1. Fehér póló - Mango 1.995 forint, 2. Nadrág - Zara 9.995 forint
3. Blézer - Mango Outlet 10.995 forint, 4. Fülbevaló - Stradivarius 1.795 forint
5. Cipő - Dune (ASOS) 85 font, 6. Táska - Zara 17.995 forint

Nagyvárosi éjszaka


Ruhatárad alapdarabja egy bőrmellénnyel és festői szoknyával, na meg az elmaradhatatlan magas sarkú szandállal kombinálva nem is lehetne jobb bulizós szett.

1. Fehér póló - Mango 1995 forint, 2. Bőrmellény - Selected (ASOS) 170 font
3. Nyaklánc - Zara 7.595 forint, 4. Táska - Stradivarius 15.995 forint
5. Szoknya - TopShop 20 font, 6. Szandál - Zara 19.995 forint

forrás: www.life.hu

0 Tovább

Pierrot 50000ft-os pólóban

Pierrot vonzódik a keleti kultúrához és ez az öltözködésében is meglátszik.

Saját pólótervezővel büszkélkedhet Pierrot – értesült a Bors. A Dal zsűrijének legkritikusabb ítésze nem bízza a véletlenre megjelenését, ezért egy hazai festőművész, Gyulai Attila munkáit viseli ruháin. A pólók azonban nemcsak azért egyediek, mert kizárólag Pierrot-nak készülnek, hanem azért, mert maga a szövegíró ötletei alapján valósulnak meg a nem mindennapi motívumok. A Bors az esetenként félszáz ezer forintot is kóstáló egyedi darabokról, magát a művészt, Attilát kérdezte.

– A póló a vásznam, arra festem speciális ecsettel és textilfestékkel a motívumokat. Pierrot-nak három keleties mintát készítettem. A mai középdöntőre egy igazi rastafari mintát festettem – magyarázta a művész.

forrás: www.borsonline.hu

0 Tovább

Meztelen koncertet tervez Miley Cyrus

Az énekesnő tervei szerint nem csak ő, hanem zenésztársai és a közönség is levetkőzne.

Az egykori Hannah Montana, az elmúlt években formabontó és provokatív médiamegjelenéseiről és művészeti megoldásairól elhíresült Miley Cyrus jelenleg az amerikai artpop kultzenekarával, a Flaming Lipsszel turnézik (november 19. és december 6. között hat amerikai városban lépnek fel) – azzal az együttessel, mely Cyrus kitűnő új nagylemezén, a Miley Cyrus & Her Dead Petz című albumon is közreműködik (olyannyira ott van, hogy a legtöbb dal Cyrus–Flaming Lips-kollaboráció – az albumról egyébként itt írtunk).

Az énekesnő most azt tervezi, hogy olyan koncertet adnának, melyen ő, a zenekar és a közönség is meztelen. Ezen a fellépésen forgatnák a Milky Milky Milk című szám klipjét.

Cyrus-nak egyébként is szívügye a női test szabadsága. Ő volt a szószólója a Free The Nipples (Szabadságot a mellbimbóknak) című kampánynak is. „Nem a mellről van szó, az emberek nem félnek a mellektől. A mellbimbó, az téma. Amerika rendben van a mellekkel – a mellbimbó – az az amit nem szeret. (…) Sosem értettem, hogy ez miért van így” – mondta idén Jimmy Kimmel műsorában, majd a műsorvezető kérdésére, miszerint mit szól az édesapja az öltözködéséhez, azt válaszolt: „Az apám jó fej, mert bár azt hiszem, szívesen venné, ha nem lenne kint állandóan a cicim, mégis inkább szívesen veszi, hogy kint vannak, és jó ember vagyok, mint hogy pólót viseljek, és ribanc legyek.”

A koncert tervéről a Flaming Lips vezére, Wayne Coyne Instagram üzenetben tudatta követőit és rajongóit.

forrás: www.hvg.hu
 

0 Tovább

Jaden Smith barátnője a saját rabosítási képét rakta pólóra

Will Smith fia, Jaden Smith egy nála néhány évvel idősebb, elég balhés modellel, Sarah Snyderrel jár. A modell legerősebb balhéja egy táskalopási ügy, ami még június közepén kezdődött, Snydert azzal gyanúsítják, hogy egy házibuliból ellopott egy kb. 4 millió forintos táskát. Az ügyből könnyen tárgyalás lehet, mert a két ellenérdekelt fél nagyon nem tud megegyezni egymással, Snyder azt mondja, hogy ártatlan, és bocsánatkérést követel, a másik oldal pedig a táskát és kártérítést akar. A képen Snyder szeptember 30-i szettje látható, ebben a pólóban ment a bíróságra, igen, a saját rabosítási képe van a pólón.
(balra Jaden Smith)


forrás: velvet.hu

0 Tovább

Ziggy nem zigi, ez van!

Először majdnem csődbe vitte a családot Ziggy, akinek átszállításhoz tizenötezer dollárért kellett magángépet bérelni, ma már azonban pénzt hoz a házhoz. A hirtelen az internet sztárjává váló házi kedvencnek ma már nemcsak saját weboldala és facebook profilja van, de webshopot is üzemeltet.

Kristin Hartness gyerekkora óta szerette volna megosztani életét egy kis disznóval, így miközben bárpultosként dolgozott a Karibi-térség egyik szigetén, magához vett egy tízkilós disznót, akivel körbe utazgatta a szigetet, az útról készült képeket pedig Ziggy, a disznó saját Facebook profilján osztotta meg. Az utazó disznó egyre népszerűbb lett, miközben szépen lassan kikerekedett és megközelített a 100 kilót is, ami mint később kiderült komoly problémává vált, amikor a család úgy döntött, hogy visszaköltözik az Egyesül Államokba - számol be az agrárszektor.hu. Ugyanis Ziggy átszállításához ki kellett bérelni egy 15 ezer dolláros charterjáratot, amire még közösségi finanszírozási kampányt is indítottak.

Az állat körüli hajcihő közben egyre csak növelte rajongói számát, mígnem a Ziggy The Traveling Piggy branddé nem vált, amit gazdái felismervén el is kezdték legyártani a pólókat, poharakat és egyéb ajándéktárgyakat, amelyeket Ziggy saját websopján értékesítenek. Az alábbi videón még korábbi Virgin-szigeteki otthona partján lubickol.

forrás: hvg.hu

 

0 Tovább

Pólók, ruhák, hírek egy helyen

blogavatar

Blogomban minden olyan témát szeretnék érinteni, amelynek köze van a pólókhoz, ruhákhoz, divathoz. Komoly és celeb hírekkel egyaránt szeretnék foglalkozni.

Utolsó kommentek