Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pólót postázott kütyük helyett

Sárvár – Értékes műszaki kütyük helyett jószerivel csak vízzel teli palackokat, olykor egy-egy pólót kaptak azok a vevők, akiket egy sárvári férfi ültetett fel. A csalótól az interneten lehetett mobiltelefont, tabletet rendelni, ám a netezők pénzükért cserébe semmit sem láttak. A trükkös férfi 146 vevőt vágott át és összesen 2 millió forintot sajtolt ki a gyanútlan vásárlóktól, akik általában még a csomag megérkezése előtt a csaló bankszámlájára utalták a pénzt. – A férfit csalással vádoljuk és indítványoztuk, hogy a bíróság börtönbüntetésre ítélje – áll a Vas Megyei Járási Ügyészség közleményében, ahol arra is kitértek, hogy a "szerencsésebbeket" 5 ezer forinttal, a pechesebbeket 90 ezer forinttal rövidítette meg a netes csaló.

forrás: www.blikk.hu

0 Tovább

Puskás-póló Rossi kabalája

Az Aranycsapat legendája szerencsét hozott a kispesti focicsapat olasz edzőjének. A tréner a meccsen zakóban feszít, a sajtótájékoztatóra a kabalaruhát veszi fel.


Az Aranycsapat legendája szerencsét hozott a kispesti focicsapat olasz edzőjének.

Budapest — Bejött Marco Rossi (50) kabalája, tizenhárom sikertelen próbálkozás után, először tudta legyőzni a Budapest Honvéd a Kecskemétet a labdarúgó-NB I-ben. A 27. fordulóban a kispestiek 2-0-ra nyertek az egyaránt gólig és gólpasszig jutó guineai Souleymane Youlának (33) és Holender Filipnek (20) köszönhetően.

Tavasszal második győzelmét érte el csupán a Honvéd, viszont ez a siker nagyon kellett a piros-fekete klubnak. A huszonnégy ponttal a 13. helyen álló kispestiek lefocizták a 8. pozícióban állomásozó Kecskemétet, s három fordulóval a bajnokság vége előtt öt pontra távolodtak el a kiesőzónától.

Marco Rossi a találkozó utáni sajtótájékoztatón boldogan feszített a Puskás Ferenc képmásával díszített pólójában, amelytől pozitív energiákat vár.

– A kispesti visszatérésem után a barátaimnak vettem 15 darab Puskás Öcsivel és egy aranylóan fénylő 10-es számmal díszített pólót, de ezekből végül egy pirosat és egy fehéret megtartottam. A mérkőzéseken szeretek elegánsan öltözni, a sajtótájékoztatókon viszont általában ezeket viselem, kabalából. Bízom benne, hogy a klub legnagyobb legendája szerencsét hoz nekem – árulta el Marco Rossi, a Honvéd olasz mestere.

Kell is a további szerencse a Honvédnak, amely még nem menekült meg matematikailag, ráadásul a Videoton, a Ferencváros és a Pápa vár rá a hátralévő mérkőzéseken.

– A bajnoki címet már begyűjtő Videoton reményeink szerint már nem lesz annyira motivált ellenünk, ezért bízom benne, hogy legalább egy pontot el tudunk csenni a székesfehérváriaktól. Az akár elég is lehet. Nem szeretnénk ki-ki meccset vívni a záró fordulóban a pápaiakkal – tette hozzá a kopasz mester, aki szívesen maradna a következő szezonra is a Honvéd vezetőedzője, ám a múlt héten a klubtulajdonos, George F. Hemingway (64) arról beszélt, hogy Rossi jövőjét a bajnokság hajrájában elért eredmények határozzák majd meg.

forrás: www.blikk.hu

0 Tovább

Illegális ruhaszállítmányt szűrt ki az EKÁER

A vámosok egy fővárosi raktárnál kirakodó kamiont ellenőriztek, ami a fuvarlevél szerint Magyarországra nem hozott semmit, és épp Bulgáriába tartott.


Ruhaneműk illegális piacra kerülését akadályozta meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az EKÁER útdíjkameráinak adatai alapján. A NAV munkatársai a főváros egyik X. kerületi raktáránál ellenőriztek egy kamiont, amelyből éppen kirakodtak. A fuvarokmányok szerint a pólókból, sportnadrágokból és női felsőkből álló szállítmány nem is lehetett volna magyarországi raktárban, mivel a szállítási cél Bulgária volt. A fuvarra nem kértek EKÁER számot, ezért a NAV mulasztási bírságot szabott ki.

A cég helyszínre érkező képviselője csupán 64 doboz árut ismert el sajátjának, a többit a fővárosi EKÁER-munkacsoport visszapakoltatta a kamionra. A rakteret hatósági zárral lezárták, majd a rakomány útjának nyomon követését rendelték el. Az elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer (ekáer) adatai alapján a kamion – a fuvarokmányok szerinti úti célnak megfelelően – Ártándnál kilépett országból.

A NAV számított arra, hogy az árut visszahozzák Magyarországra, ezért folytatták a kamion figyelését. Egy nappal később az útdíj-kamerák az észak-alföldi ekáer-munkacsoportnak jelezték: a kamion Ártándnál ismét belépett az országba. A kamion ellenőrzésekor kiderült, hogy a jármű ugyanazzal a rakománnyal tért vissza Magyarországra. A fuvarlevél szerint Bulgáriából Szlovákiába vitte a ruhaneműt, a tachográf adatai szerint azonban nem járt Bulgáriában a kamion. A NAV ismét megakadályozta a rakomány lerakodását és a kamion - a NAV kíséretével - végül Rajkánál ismét kilépett az országból.

A NAV szerint az áru tulajdonosa a ruhaneműt adófizetés nélkül tervezte értékesíteni Magyarországon. Az ügyben érintett cég több éves szünet után a 2014. IV. és 2015. I. negyedévi bevallásaiban több mint 400 millió forintnyi közösségi termékértékesítést vallott be, miközben csupán 10 millió forint értékben vásárolt árut – írta a NAV közleményében.

forrás: www.hvg.hu

0 Tovább

Pólóra került Szíria bombázása

Putyin szíriai bombázását támogató pólók lepték el a Kremltől néhány perc sétányira lévő egyik ruhabolt polcait.    Vlagyimir Putyin bombázás  Szíria  póló  divat

A pólók többségén a szír városokban robbanó bombák látszódnak, és akad olyan is, amin Putyin kemény tekintettel kutat harci fegyverek után, de olyan is kapható, amin Szíria elnökének, Aszad támogatására buzdítanak. Az üzlet büszke, hogy így támogathatja Putyin politikáját. 


Az oroszok pedig veszik a felsőket, mint a cukrot, így kifejezve tiszteletüket az orosz elnök felé. Az egyik vásárló azért vásárolt a pólókból, mert szerinte az anyaföldnek szüksége van rá, egy idősebb nő pedig a felső megvásárlásával Putyint akarja támogatni, aki – állítása szerint – csak Oroszországért dolgozik.

forrás: www.borsonline.hu

0 Tovább

Star Wars ajándékok

Kézzelfogható ikonok, amiket minden Star Wars-rajongó imádni fogStar Wars Star Wars ikonok Star Wars ajándékok App Icon Wars
  
Többek között Darth Vaderről, Yodáróé, R2-D2-ról és Chewbaccáról is készült olyan stílusú ikon, mint amit a mobilunkon megszoktunk. De ezúttal nem telefonon kell keresni őket, hanem párnára, táskára vagy épp telefontokra helyezhetők.

Önmagában már az is elég menő lenne, ha a Star Wars szereplőinek arca köszönnének vissza alkalmazások ikonján, de Michael Flarup ennél tovább ment. A dán dizájner elkészítette a látványos logókat, majd ajándéktárgyakra helyezte őket, amelyeket meg is lehet rendelni.

A grafikák itt láthatók, ha pedig valamelyik megtetszik, akkor alatta a “Get Prints” lehetőség alatt meg is lehet rendelni tőle a keretezett képeket, párnákat, mobiltokokat, táskákat és pólókat, többek között Darth Vader, Yoda, R2-D2 és Chewbacca arcával.

A Star Wars-rajongóknak biztos tetszeni fog, ha ilyen ajándékot ad nekik, de egy álmukat nehéz lesz valóra váltani, a távirányítható R2-D2 hűtő ugyanis hihetetlen összegbe kerül. Persze van még sok kütyü, amelyek a Star Wars-rajongóknak biztosan tetszik.

forrás: hvg.hu

0 Tovább

Pólók, ruhák, hírek egy helyen

blogavatar

Blogomban minden olyan témát szeretnék érinteni, amelynek köze van a pólókhoz, ruhákhoz, divathoz. Komoly és celeb hírekkel egyaránt szeretnék foglalkozni.

Utolsó kommentek