Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bud Spencer emlékére

Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer halála miatt idén a szokásosnál is többen látogattak el a már hagyományos Spencer és Hill Fesztiválra, ahol a rajongók személyes üzeneteiket is elküldhették a két színész családjának, és ahol nem részegen dülöngélő tizenévesek, hanem babon és sörön élő családok adták a fesztivál magját.

Bud Spencer fesztivál emlékezés Velence

Mini közvélemény kutatásunkból az is kiderült, hogy a Nincs kettő négy nélkülés a Különben dühbe jövünk című filmeket kedvelik a legtöbben, de a Banános Joe is csak kevéssel maradt le az első helyekről.
A tábor csúcspontját pedig a már visszatérő vendégneki számító, szintén 10 éves Spencer Hill Magic Band fellépése  jelentette. A koncert elején a tagok is elmondták néhány gondolatukat Spencer haláláról és utalva hősük utolsó szavaira, Grazie! feliratos pólókban játszottak.

A hangulatra jellemző, hogy a fesztiválokon megszokott, dülöngélő részegek helyett itt inkább csendesen babozgató-sörözgető családokba lehet beleftuni, így a rendezvény alternatívát szolgáltatott a békésebb vérmérsékletűek számára is a júliusban még jobban beinduló fesztiváldömpingben. A találkozó így akár a családos emberek VOLT-jaként is jellemezhető, de persze a Puffin Marmalade-pólós húszasok, és a szabadtűzön főtt pörköltek negyvenes, ötvenes királynői is megtalálhatóak voltak Velencén.

"Kedves Carlo! Köszönöm neked a gyermekkoromat. Az örökséged mindig élni fog."

forrás: www.hvg.hu

0 Tovább

Szurkolói összecsapások voltak Nizzában is

Az északír és a lengyel szurkolók összecsaptak egymással a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság második játéknapján, szombaton Nizzában.

Az AP amerikai hírügynökség beszámolója szerint eleinte nem volt egyértelmű, kik kezdeményezték az összecsapásokat, de az internetre felkerült felvételeken jól látszik, hogy a körülbelül húsz verekedő többsége sötétzöld pólót viselt, ami az északírek hagyományos színe. A rohamrendőrség gyorsan beavatkozott, és megfékezte a huligánokat.

foci Nizza balhé Eb

Christian Estrosi, Nizza polgármestere elítélte a történteket. "A huligánok viselkedése elfogadhatatlan, szigorúan meg kell büntetni őket" - írta közösségi oldalán. Azt is elárulta, hogy késő este egy embert letartóztattak az esettel kapcsolatban, majd megköszönte a rendőrség munkáját.

A Reuters brit hírügynökség vasárnapi összefoglalója szerint hét ember sérült meg szombat este Nizzában.

0 Tovább

Az egyszínű és a kicsit vagy alig díszített basic pólók mellett idén rengeteg extrém fazon és minta közül válogathatunk. Mutatjuk is a kedvenceinket!

Feliratok és minták 

Ha a szabás terén a hagyományos pólókra szavazol, akkor is érdemes nyáron feldobni kicsit a letisztult darabokat. Egy mintás vagy feliratos pólóhoz ráadásul nem is kell más, csak egy sort vagy farmer. 

divat stílus nyár pólók


1. H&M 6990 forint 2. H&M 5990 forint 3. H&M 5990 forint 4. H&M 6990 forint 5. H&M 2990 forint 6. H&M 1290 forint


Crop topok 

Mi legszívesebben magas derekú sorttal hordjuk a crop topokat, így sokkal szebben simul az outfitbe, mint ha az egész derekunk kint lenne. A kínálat egyébként igencsak bőséges: imádnivaló minták, színek és feliratok várnak. 

divat stílus nyár pólók


1. H&M 2990 forint 2. H&M 2990 forint 3. H&M 2990 forint 4. H&M 3990 forint 5. H&M 2990 forint 6. Zara 2595 forint


Elő a vállakkal 

Imádjuk az idén beköszöntött új trendet, ami a vállakat helyezi előtérbe. A vállak villantása ugyanis szexi, de mégsem tolakodó, mutat is valamit, de a fantáziának is helyet hagy. 


1. H&M 3990 forint 2. H&M 2990 forint 3. H&M 3990 forint 4. Mango 7995 forint 5. H&M 9490 forint

forrás:life.hu

0 Tovább

Sztárok pólóban

Tavasszal a sztárok is szívesen hordanak vicces és feltűnő felirattal díszítettpólókat. Így van ezzel Rihanna, Paris Hilton és Emma Watson is. Ami a szívükön az a pólójukon! Nézd csak! 

Paris Hilton imádja hangoztatni a véleményét, hiszen tudja bárhová megy paparozzók pólók sztárok divatkövetik a szállodalánc örökösnőjét. Az "Imádom a cipőket, táskákat és a fiúkat" póló mellett, annak is hangot ad, hogy ő imádja a rózsaszín életét.


pólók sztárok divatRihanna egykoron visszafogottabb stílusban hódított, ám a pólója a pimasz hippikorszak jelmondatát adja vissza: Szeretkezz, ne háborúzz! Emma Watsonkedvenc városa New York így előszeretettel hord I LOVE YOU NEW YORK felirattal díszített pólókat.

Te felvennél hasonlókat mint amiket a celebcsajok viselnek?

forrás: www.hotdog.hu

0 Tovább

O vagy V?

Alapvetően kétféle nyak létezik, és a megmondók szerint fontos, melyiket választod. A hagyományos nyakú darabok a vékonyabb férfiaknak állnak jobban, mert a nyak vonalát szélesítik, és valamelyest formásabbnak érzékeltetik a vállakat. A hosszú nyakú és nyújtottabb arcformájú embereknek szintén ezt javasolják az arányok kiegyenlítése végett.

V-NYAK

A v-nyak lazább hatást kelt, ez tulajdonképpen a legfontosabb jellemzője. Ezen túlmenően szokták még mondani, hogy komolyabb súlyfelesleggel küzdőknek nem ajánlott (mert a figyelmet lefelé fókuszálja), érdemes kísérletezni vele viszont az alacsonyabbaknak, mert az ilyet viselő embert valamiért hosszabbnak/magasabbnak érzékelhetjük.

SCOOP

A scoop eredetileg a női ruhák szélesebb nyakát jelentette, ami alkalmas volt arra, hogy a dekoltázsból mutasson valamit. Amellett, hogy jó adottságok esetén kiemeli a széles mellkast, melegben kényelmesebb is, mint a szűk verzió.

DEEP SCOOP / DEEP V-NECK

Ezek a durván kivágott pólók, amik azt az érzetet keltik, hogy lusta voltál kimosni a cuccaidat, ezért a 195 cm-es, norvég röplabdázó csajod szekrényéből túrtál elő egyet véletlenszerűen. Előfordulhat persze olyan, hogy valakinek, valamiért jól áll ez. De többnyire nem fordul elő, helyette a hétköznapok, annak minden előnyével, de leginkább hátrányával. Ha kiváló is az alkatod, azt a benyomást kelted másokban, hogy puszta hivalkodásból hangsúlyozod túl az adottságaidat. A jussod pedig negatív előítélet. Ha ezzel együtt vállalod, tedd azt. A csajok egy része bizonyára rápörög, mások viszont meglehet, kinevetik. Ugyanúgy megosztja őket, mint a haverokat.

forrás: beautyfy.hu

0 Tovább

Pólók, ruhák, hírek egy helyen

blogavatar

Blogomban minden olyan témát szeretnék érinteni, amelynek köze van a pólókhoz, ruhákhoz, divathoz. Komoly és celeb hírekkel egyaránt szeretnék foglalkozni.

Utolsó kommentek